• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Γιαννακάκος Ηλίας

  Ονομάζομαι Ηλίας Γιαννακάκος, ζώ και εργάζομαι στο Μαρούσι με τη σύζυγό μου Αγγελική και τα παιδιά μας Νατάσσα και Μαρία. Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης, έχει αφετηρία τόσο την εμπειρία μου ως δημοτικός σύμβουλος με την οποία με τιμήσατε για πρώτη φορά το 2006, όσο και την ιδιότητα του γιατρού, με την οποία με εμπιστεύεστε.

  Με γνώση και αίσθηση των προβλημάτων του δήμου, όπως τα έζησα στα δημοτικά συμβούλια, αλλά και μέσω της επιστημονικής και επαγγελματικής μου διαδρομής ως γιατρός, ακούω καθημερινά τις ανησυχίες, αφουγκράζομαι τις αγωνίες και ενημερώνομαι για τις απόψεις που εκφράζουν για την πόλη οι συμπολίτες μας.

  Πορεύομαι, εδώ και δεκαετίες, από την πρώτη μου συμμετοχή στα κοινά, πάντοτε στην υπηρεσία του πολίτη, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με σταθερό γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον. Είμαι πρόθυμος να βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να φέρουμε το Μαρούσι εκεί που αξίζει. Με αξιοκρατία, εντιμότητα, ευαισθησία, ειλικρίνεια για το Μαρούσι, τη δική μας πόλη, ζητώ  την έγκρισή σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο το Γιώργο Καραμέρο.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.