• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.

  Εσκενάζη Σάρα

  Είμαι η Σάρα Εσκενάζη, κόρη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζη. Έχω αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου της Μεσογείου, εργάζομαι στο θέατρο από το 2010 και έχω δική μου επαγγελματική παιδική  θεατρική σκηνή.

  Επιπλέον έχω ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό για πολλά χρόνια στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο με Πανελλήνιες  διακρίσεις και Ευρωπαϊκές συμμετοχές καθώς και με τον Προσκοπισμό και την ομαδικότητα των παιδιών σε μεγάλες κατασκηνώσεις.

  Το 2017 συμμετείχα στο αθλητικό τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor και το 2019 στην θεατρική παράσταση Λωξάνδρα. Είμαι ενεργή σε εθελοντικά προγράμματα που κυρίως έχουν σχέση με τα παιδιά.

  Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Γιώργου Καραμέρου και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

  Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού καθώς και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ άξια της επιλογής του αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.