• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  #Ενωμένο Μαρούσι: Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση για την απόφαση στην Δίκη της Χρυσής Αυγής

  Την Τετάρτη στις 7 Οκτωβρίου 2020 μετά από 5,5 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες με πολλές χιλιάδες σελίδες δικογραφίας και υλικού που αποκάλυψαν μέρα με τη μέρα το φρικιαστικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, οι ναζιστές κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την απόφαση του φυσικού Δικαστή ο οποίος ενεργεί «στο όνομα του Ελληνικού Λαού», για την τιμωρία της σύστασης και συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση.

  Οι απολογίες των κατηγορουμένων απέδειξαν πόσο αμετανόητοι παραμένουν οι εγκληματίες -όχι μόνο για τον Παύλο Φύσσα, αλλά και για τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους ψαράδες στην ιχθυόσκαλα, τους συνδικαλιστές στο Πέραμα, αλλά και όλους τους ανθρώπους που αισθάνθηκαν την απειλή και την ωμή βία τους

  Ως «Ενωμένο Μαρούσι» δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι, σιωπηλοί ή απαθείς ενόψει της τελικής απόφασης του δικαστηρίου.

  Έχουμε ευθύνη απέναντι στους συνδημότες μας να στείλουμε το μήνυμα της καταδίκης και φυλάκισης των φυσικών και ηθικών αυτουργών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Σε μία δίκη ιστορική η Δημοκρατία έχει τη δυνατότητα αποδίδοντας πραγματική δικαιοσύνη να συνθλίψει και το αυγό και το φίδι.

  Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 καλούμε και συμμετέχουμε στο δημοκρατικό κάλεσμα στις 9.30 έξω από το Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως και Λεωφ. Αλεξάνδρας) δίνοντας ένα ενωτικό μήνυμα ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό.