• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος

  Είμαι ο Κώστας Ελευθεριάδης 55 ετών, ζω και εργάζομαι στο Μαρούσι εδώ και 30 χρόνια, είμαι παντρεμένος και έχω γιο 4 ετών.

  Με σπουδές Οικονομικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, ενώ επί αρκετά χρόνια διατηρούσα και δική μου επιχείρηση. Σήμερα προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως ανεξάρτητος χρηματοοικονομικός σύμβουλος μικρομεσαίων και μεγάλων εταιριών.

  Συμμετέχω ενεργά σε περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου μου, αλλά και άλλων περιοχών. Δίνω πάντα το παρών σε εθελοντικές, ανθρωπιστικές ενέργειες, ενώ συμμετέχω και σε εκδηλώσεις και λοιπές φιλανθρωπικές δράσεις της ενορίας μου.

  Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, γιατί είναι μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική κίνηση, που βάζει μπροστά το καλό της πόλης μας, χωρίς ιδεολογικούς περιορισμούς και κομματικές αγκυλώσεις. Πιστεύω σε μία συμμετοχική τοπική αυτοδιοίκηση, με προτεραιότητα τον πολίτη και τα καθημερινά προβλήματα που απαιτούν λύσεις. Ελπίζω και είμαι πρόθυμος να εργαστώ για μία πόλη- υπόδειγμα, με υποδομές, καθαριότητα, συγκοινωνίες, αλλά και πολιτισμό, σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.