• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Δρίβα Αφροδίτη

  Είμαι η Αφροδίτη Δρίβα, κατάγομαι από το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και ζω στο Μαρούσι από το 1992, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η κόρη μου Έλενα.

  Είμαι απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής λογιστών και γραμματέων Κοντολέφα και από το 1977 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και μετά στα ΕΛΤΑ απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκα. Με έντονη συνδικαλιστική δράση σε εργασιακούς, σχολικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΛΤΑ. Είμαι υποψήφια με την παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, έναν συνδυασμό με όραμα, διάθεση για δουλειά και εμπειρία που προτάσσει το Μαρούσι και τους ανθρώπους του. Έναν συνδυασμό που, μετά από 13 χρόνια, φιλοδοξεί να φέρει την αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.