• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Δωδώνη Αμαρουσίου: Παρέμβαση Κούκουζα Μπούρα για την προσβασιμότητα στην περιοχή

  Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου Θεόδωρο και τους Αρμόδιους/ες Αντιδημάρχους για τα Προβλήματα προσβασιμότητας στην περιοχή της “Δωδώνης” κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσικ.κ Πέτρος Κούκουζας, Βασίλης Μπόυρας.

  Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

  Αξιότιμοι κύριοι,
  Στην περιοχή “Δωδώνη” Αμαρουσίου, το τελευταίο διάστημα έγιναν αρκετά ατυχήματα με θύματα πεζούς συμπολίτες και συμπολίτισσές μας. Τα ατυχήματα αυτά οφείλονται στην κάκιστη κατάσταση των πεζοδρομίων της περιοχής και ιδίως των τσιμεντένιων κατασκευών στην οδό Μεσογείων βορείως της μάνδρας του νεκροταφείου.
  Σας θυμίζουμε την ομιλία στο δημοτικό μας σύμβούλιο της συμπολίτισσάς μας κας Καραμπέτσου, πριν από δύο χρόνια περίπου όπου επισύμανε με γλαφυρότητα τους κινδύνους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πεζοί πολίτες.
  Σας θυμίζουμε επίσης την ομιλία του πρώην συναδέλφου μας κ.Μάριου Ψαραδέλλη στο δημοτικό μας συμβούλιο για τα προβλήματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι/ες συμπολίτες/ισσες μας.
  Και τις δύο ομιλίες τις είχατε χειροκροτήσει όμως από τότε δεν έχουν πραγματοποιηθεί ούτε στοιχειώδης παρεμβάσεις στην πόλη που να βελτιώνουν έστω την ασφαλή κίνηση των πεζών πολιτών.

  Ερωτάται η διοίκηση :
  • Έχει αντιληφθεί πως τα ατυχήματα που έχουν λάβει χώρα στη συγκεκριμένη περιοχή βορείως του νεκροταφείου δεν αποτελούν περιπτωσιολογία αλλά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που αξίζει να αντιμετωπιστεί με προσοχή ;
  • Προτίθεται να παρέμβει, μέσω των υπηρεσιών για την αποξύλωση των τσιμεντένιων κατασκευών που περιβάλουν τα δέντρα της οδού Μεσογείων ακριβώς στη βόρεια μάντρα του νεκροταφείου ;

  Πέτρος Κούκουζας
  Βασίλης Μπούρας
  Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Αμαρουσίου
  #Ενωμένο Μαρούσι