• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Δικαίωση της αντίθεσής μας στον τζόγο η απόφαση του ΣτΕ

  Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» χαιρετίζει την απόφαση της πλειοψηφίας της ολομέλειας του Σ.τ.Ε. με την οποία ακυρώνεται η απόφαση του ΚΕ.ΣΥ.Π.Ο.Θ.Α. που αφορά στη μετεγκατάσταση του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας στο Μαρούσι και ο σχετικός νόμος του 2017 ο οποίος κρίνεται αντισυνταγματικός, επειδή “φωτογράφιζε” το συγκεκριμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ομίλου που κατέχει το 51% του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας.
  Ως μέλη του ευρύτατου κινήματος, δήμων, τοπικών συλλόγων, ενώσεων γονέων, συλλογικοτήτων αισθανόμαστε δικαιωμένοι από την απόφαση του Σ.τ.Ε. και ικανοποιημένοι που οι προσπάθειές μας δικαιώθηκαν από το ανώτατο δικαστήριο.
  Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» εξέφρασε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της την αντίθεσή της με το «όραμα» του τζόγου και με τη μετεγκατάσταση του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας εντός αστικού ιστού και μάλιστα πλησίον κατοικιών και σχολείων.
  Στελέχη της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ», είχαν εκφράσει κατηγορηματικά την αντίθεσή τους, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, με μόνο κριτήριο το δίκαιο και την προάσπιση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
  Είναι σίγουρο πως η ιδιοκτησία του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας θα επιδιώξει να υλοποιήσει την επένδυσή της.
  Η παρούσα κυβέρνηση οφείλει να δεσμευτεί πως εάν επιλεγεί η μεταφορά του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας στη Βόρεια Αθήνα, να χωροθετηθεί σε σημείο που να μην είναι εντός του αστικού ιστού οποιουδήποτε δήμου αλλά πολύ μακριά από αυτόν.
  Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» θα επαγρυπνεί ώστε να αντιδράσει και πάλι σε οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη που θα υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής των πολιτών.