• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Διαρροή φυσικού αερίου στο Μαρούσι: Τελευταίοι το κατάλαβαν Αμπατζόγλου Τσιπουράκης – Ντοκουμέντο ανεμελιάς

  Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και για πάρα πολλές ώρες η οδός Μεσογείων στο ανατολικό Μαρούσι αποκλείστηκε προκειμένου να επισκευαστεί διαρροή φυσικού αερίου που προέκυψε ως βλάβη μετά από εργασίες συνεργείων σε ΕΥΔΑΠ στο ύψος 83-87 της οδού.

  Ενώ οι οδηγοί ταλαιπωρούνταν και οι κάτοικοι επί και πέριξ ενός  εκ των βασικότερων δρόμων του ανατολικού Αμαρουσίου ανησυχούσαν, το Γραφείο Τύπου του δήμου Αμαρουσίου ράθυμα διένειμε ώρα 12.12 στα μέσα ενημέρωσης μία απλή ειδοποίηση περί “βλάβης σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ” και “δυσκολίας στην κίνηση” και όχι αναλυτικά τι είχε συμβεί και ποιοι οι πιθανοί κίνδυνοι υπήρχαν. (επισυνάπτεται το email  απεστάλη από τον συνεργάτη του Δημάρχου).

  Όλη η Ελλάδα ήξερε για τη διαρροή αερίου εκτός από τους συνεργάτες του κ. Αμπατζόγλου και τον ίδιο. Άφαντος επίσης όπως και τις ημέρες της κακοκαιρίας “Ελπίς” και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Στέφανος Τσιπουράκης.

  Μετά από αρκετές ώρες και αφού η βλάβη της διαρροής αερίου αποκαταστάθηκε ευτυχώς χωρίς απρόοπτα, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έσπευσαν με καθυστέρηση και χωρίς ώρα ανάρτησης να ανακοινώσουν στο επίσημο site του Δήμου την αλήθεια που αντιλήφθηκαν αργά.

  “Ευτυχώς” που ενημερώθηκαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το τι συμβαίνει στην πόλη της οποίας έχουν την ευθύνη.

  Η κατάσταση αυτή μπορεί να μην έγινε αντιληπτή από το σύνολο των δημοτών λόγω Σαββατοκύριακου αλλά αποδεικνύει για άλλη μία φορά την διοικητική ανεπάρκεια με την οποία αντιμετωπίζουν σοβαρές καταστάσεις ο κ. Αμπατζόγλου και οι συνεργάτες του. Ποιο σχέδιο Πολιτικής Προστασίας έχουν για αντίστοιχες περιπτώσεις τεχνολογικών καταστροφών;

  Σε ποιο βαθμό συνεργάζονται με την εταιρεία του δικτύου φυσικού αερίου ώστε να γνωρίζουν την πλήρη χαρτογράφηση του, και να ελέγχουν ποιος σκάβει πού και γιατί σε σημεία ευθύνης του Δήμου;

  Πότε επιτέλους θα σοβαρευτούν και θα αφοσιωθούν στα ζητήματα της πόλης;

  Έκπληκτοι οι δημότες αλλά και δημοσιογράφοι (εντός και εκτός Αμαρουσίου) επικοινωνούσαν με μέλη της παράταξής μας για να εκφράσουν την αγανάκτηση και την απορία τους για την παντελή έλλειψη παρουσίας της δημοτικής αρχής συο σημείο δεδομένης και της σχεδόν παραπλανητικής ενημερώσης που διένειμαν. Ανήσυχουν δε ότι στο σημείο της βλάβης το διαλυμένο οδόστρωμα θα αποκατασταθεί με μεγάλη καθυστέρηση από τον Δήμο καθώς ουδείς έχει εμφανιστεί για να ενημερώσει τους κατοίκους.

  Ο επικεφαλής της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

  ” Η διοικητική ανεπάρκεια Αμπατζόγλου και ορισμένων εκ των συνεργατών του έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη για την πόλη. 

  κ. Αμπατζόγλου μέχρι να παραδώσετε του χρόνου, έτσι θα πηγαίνουμε; Ενεργοποιηθείτε”