• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μαρούσι

  Σακελλαρίου (Ντέπη) Δέσποινα

  Ονομάζομαι Ντέπη Σακελλαρίου και είμαι Σολίστ Πιάνου, Καθηγήτρια Διπλωματούχος Πιάνου και Ανώτερων θεωρητικών, Μουσικοπαιδαγωγός, Διδασκαλία και Διεύθυνση Χορωδιών. Κάτοικος Αμαρουσίου εδώ και 30 χρόνια και παιδαγωγός, μεταφέρω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για τη μουσική. Σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με ειδικότητα “Ελληνικός Πολιτισμός”.

  Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ελληνικό Ωδείο της Αθήνας με δίπλωμα στο πιάνο και ανώτερα θεωρητικά Αντίστιξη, Φούγγα και συνεχίζω στο τμήμα της Σύνθεσης ενώ έχω δίπλωμα Μουσικοκινητικής Σύστημα Orff-Dal Crose. Εμφανίζομαι σε αίθουσες της Αθήνας ως σολίστ πιάνου Παρνασσός, Atteneum, Badminton, Γαλλικό Ινστιτούτο, κα. ερμηνεύοντας κλασσικούς αλλά και σύγχρονους συνθέτες. Ασχολούμαι παράλληλα και με το σύγχρονο τραγούδι όπου παίρνω το δίπλωμά μου, διδάσκοντας τζαζ, μιούζικαλ (καθηγήτρια του συστήματος ABRSM της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου). Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με καταξιωμένους σολίστ Χατζηνίκος, Βακαρέλης κτλ. και σπουδές στην Καλιφόρνια με ειδίκευση στο τζαζ τραγούδι και τον αυτοσχεδιασμό. Διδάσκω πιάνο, χορωδίες και φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο, στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, Δημοτικό Ωδείο Πεύκης, στο Δήμο Κηφισιάς. Κάνω την επιμέλεια και οργάνωση γιορτών παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ, διδασκαλία σε θεατρικές ομάδες δήμων.

  Εκτός από τις γνώσεις της στο εύρος της μουσικής αναλαμβάνω και πολιτιστικά γεγονότα και διοργανώσεις όπως το 1ο και 2ο  Maroussi jazz Festival το 2014 με προσέλευση κόσμου 4.000 άτομα και το 2017 , το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου το 2016 και 2017 τις Δημόσιες σχέσεις και επιμέλεια προγράμματος (μικρής σκηνής) του φεστιβάλ. Ως perfomer της Jazz σκηνής εμφανίζομαι με το γκρουπ μου “Depy Sakelkariou & the Melodies” σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

  Η δράση μου στο Δήμο Αμαρουσίου είναι αναγνωρισμένη με πολλές συναυλίες και προσφορά σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα. Διοργανώνω (καλλιτεχνική επιμέλεια) τα κλασσικά κυριακάτικα απογευματινά στο Half Note, παραστάσεις στο Badminton, επιμέλειες προγράμματος και συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις, επιμέλεια γιορτών και παραστάσεων σε δήμους της Αθήνας. Συμμετέχω σε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ, τραγουδάω στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών και συνθετών όπως Κανελλίδου, Μητροπάνος, Πλέσσας, Κατσαρός, κτλ.

  Για μένα η μουσική είναι έκφραση, το τραγούδι είναι έκφραση. Όταν τα δυο αυτά στοιχεία ενωθούν, με καταλύτη την αγάπη για την τέχνη, το αποτέλεσμα ταξιδεύει μέχρι τα βάθη της ψυχής και αυτό θέλω να μεταφέρω στα παιδιά που διδάσκω τόσα χρόνια, στο κοινωνικό σύνολο και στην πόλη μου.

  Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο καθώς μου δίνεται η δυνατότητα μετά από τόσα χρόνια πορείας στην καλλιτεχνική μου διαδρομή και την εμπειρία μου να ασχοληθώ με τα κοινά, για να προσφέρω στην πόλη μου καινούργιες ιδέες, συνεργασίες, διοργανώσεις με πολύ όραμα και πάθος. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση της πόλης με καινούργιους ανθρώπους σε μια καινούργια διοίκηση..

   

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.