• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Δαμάσκου Γεωργία

  Είμαι η Γεωργία Δαμάσκου του Λάμπρου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Διευθύνω οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενό την εμπορία σιδήρου και έχω σπουδές στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έχω ασχοληθεί ενεργά στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων– ΕΛΕΠΑΠ καθώς μου αρέσει να προσφέρω στους συνανθρώπους μου και ιδιαίτερα στα παιδιά.

  Είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω σε νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και όραμα για την πόλη. Θέλω να συμβάλλω ενεργά στην αναβάθμιση του Αμαρουσίου που αποτελεί και το μητροπολιτικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την περιβαλλοντική προστασία της πόλης μας, τη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και την ορθή διαχείριση απορριμμάτων. Μπορώ επίσης να προσφέρω στους τομείς εξυπηρέτησης του δημότη, αθλητισμού και πολιτισμού.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.