• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Αρκάς Γιώργος

  Είμαι ο Γιώργος Αρκάς, γεννήθηκα και μένω στο Μαρούσι στην περιοχή του Αγίου Θωμά. Είμαι παντρεμένος με την Πέννυ Πατακού υπάλληλο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχουμε 2 παιδιά την Ρένια 13 χρονών και τον Στράτο 11 χρονών, τα οποία φοιτούν στα Δημόσια σχολεία της περιοχής μας.

  Σπούδασα Computer Science & Technical support στο Southeaster College. Δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες εταιρείες ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είχα δικιά μου επιχείρηση 10 χρόνια στο Μαρούσι με επισκευή & πώληση Η/Υ. Για 7 χρόνια δούλεψα στην Δημοτική Επιχείρηση Τεχνολογίας του Δήμου Αμαρουσίου και στο ΚΕΠ Αμαρουσίου. Τώρα εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία ως μηχανογράφος.

  Συμμετέχω στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο με τον οποίο μας ένωσαν αρχικά οι κοινές μας ανησυχίες για τη γειτονιά μας τον Άγιο Θωμά. Το #Ενωμένο Μαρούσι αποτελεί μια νέα προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, έξω από κόμματα. Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε τα πραγματικά ζητήματα και να προσφέρουμε στην πόλη μας.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.