• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο
  Αντίο φίλε Θέμη

  Ανακοίνωση για το θάνατο του Θέμη Αδαμοπούλου

  Ο Θέμης Αδαμόπουλος, ένας νέος ευαίσθητος άνθρωπος, ένας αγωνιστής του περιβάλλοντος, σπουδαίος δασολόγος και υποδειγματικός πατέρας, σύζυγος και φίλος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από κοντά μας στα 52 του χρόνια. Με μεγάλη προσφορά στην πόλη του, στην πόλη μας το Μαρούσι. Δημοκράτης και ευαίσθητος, ασυμβίβαστος και ανθρωπιστής.
  Σπούδασε στο εξωτερικό και στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε σε μελετητική εταιρεία. Το φυσικό περιβάλλον και ο πολιτισμός δεν ήταν μόνο επάγγελμα αλλά και πάθος για τον Θέμη μας. Ήταν πρόεδρος του Δ.Σ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Κασταλία» συμμετείχε στις δράσεις των Αλληλέγγυων Δρόμων, στη μουσική ομάδα Αλληλέγγυες Νότες.
  Ο Θέμης Αδαμόπουλος ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος που ακόμα και με την απώλεια του έδωσε ζωή στους λήπτες των οργάνων που αποφάσισε να δωρίσει η οικογένεια του. Οι σπουδαίοι άνθρωποι κρίνονται σε όλες τις στιγμές τους και ο Θέμης θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε έκφανση της ζωής του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ
  Η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι  και εγώ προσωπικά  εκφράζουμε τη συντριβή και την θλίψη μας για την απώλειά του και  εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

  Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καραμέρος