• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση Κώστα Βλάχου

  Την άνοιξη του 2019, όλοι και όλες μας, μαζί με πολλούς και πολλές ενεργούς/ες συνπολίτες/ισσες, δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό που εκπροσωπεί το 39,1% των συνδημοτών/ισσών μας, ο οποίος είχε ως γνώμονα κυρίως τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από τις όποιες κομματικές προτιμήσεις είχε ο καθένας και η καθεμιά μας.

  Από τότε ο συνδυασμός μετεξελίχθηκε σε δημοτική παράταξη με συνεπή και συνεχή συγκροτημένη λειτουργία, με ισότιμη συμμετοχή.

  Εκτιμούμε πως οι παρεμβάσεις μας τόσο εντός όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου, τιμούν την ψήφο των συμπολιτών μας και έχουν δημιουργήσει ελκυστικό περιβάλλον για συμμετοχή και συμπόρευση ακόμα και σε συμπολίτες μας που δεν μας εμπιστεύτηκαν το 2019.

  Η διεύρυνση του ακροατηρίου της παράταξής μας, οι απαραίτητες ενέργειες βελτίωσης της δράσης μας όπως και οι αναγκαίες συνεργασίες με άλλες παρατάξεις και ενεργούς/ες ανένταχτους/ες συμπολίτες/ισσες μας, μας απασχολούν διαρκώς και εργαζόμαστε συστηματικά προς την παραπάνω κατεύθυνση.

  Σε όλα αυτά ο συνάδελφος Κώστας Βλάχος ουδέποτε διαφώνησε και θέλουμε να πιστεύουμε πως δε διαφωνεί. Η ανεξαρτητοποίησή του, είναι ακατανόητη, τουλάχιστον με τα μέχρι σήμερα δεδομένα που έχουμε, αφού στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του ούτε πολιτικούς ούτε προσωπικούς λόγους επικαλείται.

  Επειδή εμείς που δεν συστρατευτήκαμε εξαιτίας ενός “αρχηγού” και δεν πιστεύουμε σε αρχηγοκεντρικά μοντέλα διοίκησης, θα συνεχίσουμε ενωμένοι να εργαζόμαστε για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού, δημοκρατικού, μετώπου με αναφορά στη διαφάνεια και στη χρηστή οικονομική διαχείριση και στην εύρυθμη λειτουργικότητα της πόλης χωρίς εξαρτήσεις από μικρά και μεγάλα συμφέροντα, τομείς που η σημερινή διοίκηση Αμπατζόγλου παίρνει βαθμό “κάτω από τη βάση”.

  Ευχόμαστε καλή τύχη στον Κώστα Βλάχο