• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Μυταρά Αγγελική

  Ονομάζομαι Μυταρά Αγγελική και είμαι 25 ετών. Ζω στο Μαρούσι τα τελευταία 20 χρόνια και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

  Είμαι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ και παράλληλα με τις σπουδές μου υπήρξα εθελόντρια για τρία χρόνια στην φοιτητική πρωτοβουλία «Job Fair Athens», η οποία είχε σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. Εκπόνησα την πρακτική μου άσκηση στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών και εκπαιδεύτηκα σε τεχνικές data mining και data processing. Αυτή την στιγμή είμαι υποψήφια διδάκτωρ στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμερών του ΕΜΠ, στο οποίο και παρέχω επικουρικό έργο.

  Ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω στον συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με τον Γιώργο Καραμέρο, είναι τόσο για να θέσω τον εαυτό μου και τις γνώσεις μου στην υπηρεσία του Δήμου, αλλά και γιατί πιστεύω ότι οι νέοι πρέπει να έχουμε ενεργή συμμετοχή στην πορεία της πόλης μας προς την αλλαγή. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην διαμόρφωση και την πραγμάτωση ενός πλαισίου που θα καταστήσει το Μαρούσι μία πόλη σύγχρονη, βιώσιμη και πρότυπο για την τοπική αυτοδιοίκηση.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.