• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  47 προσλήψεις ρουσφέτια από τον Δήμο Αμαρουσίου – Αποκαλυπτική η λίστα

  47 προσλήψεις ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου με συνοπτικές διαδικασίες.

  Μολονότι λατρης της αριστείας ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μόλις 7 είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ενώ ανάμεσά τους διακρίνονται και γνωστά τρολ του Facebook που βοήθησαν τον ίδιο και συνεργάτες του προεκλογικά!

  Ευτυχώς δηλαδή που ήρθε η πανδημία και μπόρεσε να τηρήσει έστω μία δέσμευση της η διοίκηση. Θα ήταν κωμικό αν δεν ζούσαμε αυτή την τραγωδία με τους χιλιάδες νεκρούς και τον εγκλεισμό της ελληνικής κοινωνίας.

  Η εργαλειοποίηση της τραγωδίας  αυτής, αποτελεί προσβολή στη μνήμη αυτών που φεύγουν περιμένοντας με αγωνία μήπως κάποια στιγμή εμβολιαστούν αλλά και όλης της κοινωνίας που ταλαιπωρείται.

  Την ώρα που εκατοντάδες μαρουσιώτικες οικογένειες ζουν την αγωνία της πανδημίας και χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν άνεργοι, στον Δήμο Αμαρουσίου, μετά τον γραμματέα της τοπικής ΟΝΝΕΔ ο Δήμαρχος με πρόσχημα τον κορονοϊό τακτοποιεί έστω για λίγους μήνες (κοροϊδεύοντας πολιτικά και τους ίδιους τους προσληφθέντες δηλαδή) μία σειρά ρουσφετιών.

  Δείτε και τον αριθμό της σχετικής ανάρτησης στην Διαύγεια  (ΑΔΑ:6Ρ18ΩΨ9-4Ρ4) όπου αναφέρεται και η λίστα των προσληφθέντων.

  Τιμούμε το δικαίωμα όλων στην εργασία αλλά τέτοιου είδους προσλήψεις χωρίς σχεδιασμό και με μη αξιοκρατικά κριτήρια προσβάλλουν τη λειτουργία  του Δήμου και το Δημόσιο Ταμείο.

  Σε λίγο θα προσλαμβάνονται και θα πληρώνονται και συγγενείς μελών της διοίκησης και μάλιστα πρώτου βαθμού κάτι το οποίο δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί στον Δήμο μας ή αλλού.

  Τουλάχιστον αναμένουμε να ενημερώσει επίσημα η διοίκηση τις μαρουσιώτισσες και τους μαρουσιώτες για το που θα αξιοποιηθούν αυτοί οι εργαζόμενοι και ποιες ακριβώς ανάγκες θα καλύψουν για τους δημότες εκτός από το να φροντίζουν (κάποιοι εξ αυτών, όχι όλοι) για τα like στη διοίκηση και τις επιθέσεις σε όποια ή όποιον δεν είναι αρεστός.