• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Κουκουβίνου Βασιλική (Βάση)

  Ονομάζομαι Κουκουβίνου Βασιλική (Βάση), γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Κατοικώ με τον άντρα και την κόρη μου στην περιοχή του Νέου Τέρματος στο Μαρούσι.

  Είμαι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και φοίτησα στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά και στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκα αρχικά στην ιδιωτική εκπαίδευση και από το 1990 στη δημόσια, ενώ από το 2000 υπηρετώ ως δασκάλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου. Συμμετείχα σε εργασίες του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με θέμα «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» και έχω λάβει μέρος σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών θεμάτων καθώς και σε μαθηματικά φεστιβάλ με θεατρικές παραστάσεις. Ανάμεσα στα βασικά ενδιαφέροντα μου είναι η ενασχόλησή μου με το θέατρο (συμμετοχή σε θεατρικές ομάδες – διδασκαλία και ερμηνεία θεατρικών έργων). Ασχολούμαι με τα εργασιακά προβλήματα του κλάδου μου στο πλαίσιο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου και της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

  Ως δασκάλα έχω μάθει να συνεργάζομαι, να οργανώνω ομάδες προς ένα κοινό στόχο και να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες των ανθρώπων. Έχω εμπειρία από εθελοντικές και πολιτιστικές ομάδες καθώς και απ’ τα προβλήματα που απασχολούν μαθητές και γονείς.

  Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο και επιθυμώ να επιστρατεύσω την εμπειρία και γνώση μου προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του δήμου σε ζητήματα εκπαίδευσης και πολιτισμού.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.