• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Στη γενική συνέλευση κατοίκων των Εργατικών Πολυκατοικιών το #Ενωμένο Μαρούσι

  Στην συνέλευση του συλλόγου των Εργατικών Πολυκατοικιών παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης # ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Σπύρο Μπόγδανο και Πέτρο Κούκουζα.
  Οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν ολόκληρη τη γόνιμη συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των κατοίκων, άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς τους και απάντησε σε ερωτήματα των κατοίκων.
  Στις τοποθετήσεις τους οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας εστίασαν στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε τα καταστήματα της πλατείας να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς, στις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει προκειμένου να δημιουργηθεί νέος δημόσιος χώρος μαζικού αθλητισμού και ψυχαγωγίας στο οικόπεδο Μαδούρου (παραπλεύρως της Αττικής Οδού) και στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τη μεριά των διοίκησεων Πατούλη και Αμπατζόγλου σε Δήμο και Περιφέρεια Αττικής για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς.
  Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των Εργατικών Πολυκατοικιών ευχαρίστησαν τους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξης # ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για την παρουσία τους στη γενική συνέλευση και σημείωσαν την ιδιαίτερη σημασία της καθώς γίνεται σε μη προεκλογική περίοδο. Σημειώνουμε πως κανένα από τα μέλη της διοίκησης Αμπατζόγλου δεν βρήκε το χρόνο να παρακολουθήσει τη συνέλευση των κατοίκων των Εργατικών Πολυκατοικιών