• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ ξοδεύει η δεξιά διοίκηση Αμπατζόγλου σε διαγωνισμό παρωδία με μία προσφορά

  Ή δεξιά διοίκηση Αμπατζόγλου εξακολουθεί να “κλαδεύει” τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Αμαρουσίου ιδιωτικοποιώντας παράλληλα με πολύ μεγάλο κόστος σε μία δύσκολη περίοδο κρίσιμες υπηρεσίες. Υπολογίζεται στα τρία χρόνια της θητείας Αμπατζόγλου έχουν ξοδευτεί κοντά 10 εκατομμύρια ευρώ μέσα από διαδικασίες fast track με κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία.

  Καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν τους σώζει κανένα… απόρρητο ενημερώνουμε τις δημότισσες και τους δημότες ότι την Τρίτη 20/9/ 2022 ήρθε ως θέμα συζήτησης στην τακτική συνεδριαση της οικονομικής επιτροπής η έγκριση ή μη των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών συμβάσεων γενικών υπηρεσιών με θέμα τις “υπηρεσίες  ολοκληρωμένης διαχείρισης και συντήρησης αστικού πρασίνου ύψους 995 .000 χιλιάδων ευρώ.”
  Η παράταξή μας #Ενωμένο Μαρούσι καταψήφισε την παραπάνω εισήγηση για τους εξής λόγους μεταξύ άλλων:

  • Κατατέθηκε μία και μοναδική προσφορά και ως εκ τούτου θα έπρεπε να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός για λόγους διαφάνειας.
  • Στα πρακτικά της επιτροπής υπάρχουν πολλά ουσιαστικά και τυπικά λάθη τόσο με την επωνυμία της εταιρείας (που είναι δύο σε μία) και πολλά άλλα στοιχεία που δημιουργούν ερωτηματικά.

  Καλούμε τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου να απαντήσει γιατί δεν κήρυξε άγονο όπως δεοντολογικά συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις  τον διαγωνισμό και έστω την ύστατη ώρα να τον αποσύρει για να μην εκτεθεί περισσότερο.

  Προειδοποιούμε επίσης, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου που κλήθηκαν ή καλούνται να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτή την διαδικασία αλλά και τους (γνωστούς στην πόλη) αναδόχους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς η παράταξή μας θα εξαντλήσει κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια αλλά και οι πόροι των συνδημοτών μας.